Proprietăți culinare (EAPR): B (păstrează intactă forma tuberculului in timpul gătirii, cu un caracter ușor făinos)
Rezisteță la nematozi: RO1+RO4
Rezistență la râia neagră: rezistentă
Forma tuberculului: ovală
Adâncimea ochilor: nu foarte superficială
Coaja: roșie, netedă
Culoarea miezului: galben-deschis, cremos
Productivitate la hectar: foarte ridicată
Dimensiunea tuberculului: foarte mare
Calități de consum: ridicate
Decolorare după preparare: foarte redusă
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – mozaicarea și pătarea frunzelor:foarte ridicată
Virușul răsucirii frunzelor(PLRV): foarte ridicată
Râia comună: ridicată
Putregaiul umed al tuberculului: bună
Mana cartofului: bună
Pătarea ruginie: bună
Sensibilitate la lovituri mecanice: redusă
Repaus germinativ: depozitare foarte bună
Proprietăți culinare (EAPR): B ,tip făinos
Rezisteță la nematozi: RO1+RO4
Forma tuberculului: ovală spre alungită
Adâncimea ochilor: superficială
Coaja: roșie
Culoarea miezului: galben-intens
Calități de consum: ridicate
Decolorare după preparare: redusă
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – mozaicarea și pătarea frunzelor: ridicată
Virușul răsucirii frunzelor(PLRV): ridicată
Râia comună: ridicată
Putregaiul umed al tuberculului: ridicată
Mana cartofului: ridicată
Pătarea ruginie: medie spre ridicată
Sensibilitate la lovituri mecanice: ridicată
Repaus germinativ: ridicat, (depozitare foarte bună)
Proprietăți culinare (EAPR): B
Rezisteță la nematozi: RO1+RO3 + RO5
Rezistență la râia neagră: rezistent
Forma tuberculului: ovală
Adâncimea ochilor: foarte superficială
Coaja: netedă, galben deschis
Culoarea miezului: galben
Productivitate la hectar: foarte ridicată
Dimensiunea tuberculului: mare spre medie, tuberculi uniformi
Calități de consum: ridicate și ferme
Decolorare după preparare: foarte scăzută
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – mozaicarea și pătarea frunzelor:foarte ridicată
Virușul răsucirii frunzelor(PLRV): medie spre ridicată
Râia comună: ridicată
Putregaiul umed al tuberculului: ridicată
Mana cartofului: ridicată
Pătarea ruginie: ridicată
Sensibilitate la lovituri mecanice: medie
Repaus germinativ: ridicat, depozitare foarte bună
Proprietăți de procesare: foarte potrivit pentru cartofi prăjiți
Rezisteță la nematozi: RO1
Rezistență la râia neagră: imun
Forma tuberculului: lung ovală
Adâncimea ochilor: superficială
Coaja: galben
Culoarea miezului: galben deschis
Productivitate la hectar: foarte buna
Dimensiunea tuberculului: tuberculi mari
Calități de consum: textură fermă, substanta uscata mare
Decolorare după preparare: fara decolorare
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – puțin sensibil
Râia comună: puțin sensibil
Mana cartofului: puțin sensibil
Repaus germinativ: ridicat, depozitare foarte bună
Rezisteță la nematozi: RO1+RO4
Rezistență la râia neagră: imun
Forma tuberculului: rotund spre oval
Adâncimea ochilor: superficială
Coaja: alb gălbui
Culoarea miezului: galben deschis
Productivitate la hectar: foarte buna
Dimensiunea tuberculului: tuberculi mari
Calități de consum: textură fermă, substanta uscata mica
Decolorare după preparare: fara decolorare
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – puțin sensibil
Râia comună: moderat sensibil
Mana cartofului: puțin sensibil
Repaus germinativ: recomandat de a se vinde direct din camp, fiind un cartof timpuriu.
Rezisteță la nematozi: RO1
Rezistență la râia neagră: imun
Forma tuberculului: lung oval
Adâncimea ochilor: superficială
Coaja: roșie
Culoarea miezului: galben
Productivitate la hectar: foarte buna
Dimensiunea tuberculului: tuberculi mari
Calități de consum: textură fermă, substanta uscata medie
Decolorare după preparare: fara decolorare
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – puțin sensibil
Râia comună: moderat sensibil
Mana cartofului: moderat sensibil
Repaus germinativ: se pastrează foarte bine.
Proprietăți culinare (EAPR): B
Rezisteță la nematozi: RO1+RO4
Rezistență la râia neagră: imun
Forma tuberculului: lung oval
Adâncimea ochilor: superficiali la mediu
Coaja: roșie
Culoarea miezului: galben
Productivitate la hectar: foarte buna
Dimensiunea tuberculului: tuberculi mari
Calități de consum: textură fermă, substanta uscata mică-medie, Recomandat pentru piure.
Decolorare după preparare: mică
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – medie
Râia comună: mare
Mana cartofului: mare
Repaus germinativ: mediu-lung
Proprietăți culinare (EAPR): B
Rezisteță la nematozi: RO1+RO4
Rezistență la râia neagră: imun
Forma tuberculului: oval rotunjită
Adâncimea ochilor: superficiali la mediu
Coaja: galben
Culoarea miezului: galben deschis
Productivitate la hectar: buna
Dimensiunea tuberculului: tuberculi mari și atractivi
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – medie
Râia comună: mare
Mana cartofului: sensibil
Proprietăți culinare (EAPR): B
Rezisteță la nematozi: RO1+RO4
Rezistență la râia neagră: rezistent
Forma tuberculului: ovali mari
Adâncimea ochilor: superficiali la mediu
Coaja: galbenă și netedă
Culoarea miezului: galben deschis
Productivitate la hectar: buna
Dimensiunea tuberculului: tuberculi mari și atractivi
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – medie
Râia comună: mare
Mana cartofului: mediu sensibil
Proprietăți culinare (EAPR): AB
Rezisteță la nematozi: RO1
Rezistență la râia neagră: rezistent
Forma tuberculului: oval
Adâncimea ochilor: superficiali
Coaja: galbenă și netedă
Culoarea miezului: galben deschis
Productivitate la hectar: buna
Dimensiunea tuberculului: tuberculi mari și atractivi
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – medie
Râia comună: medie
Mana cartofului: mediu sensibil
Repaus germinativ: mediu-lung
Proprietăți culinare (EAPR): AB
Rezisteță la nematozi: RO1
Rezistență la râia neagră: rezistent
Forma tuberculului: oval
Adâncimea ochilor: superficiali
Coaja: roșie
Culoarea miezului: galben deschis
Productivitate la hectar: buna
Dimensiunea tuberculului: tuberculi mari și atractivi
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – medie
Râia comună: medie
Mana cartofului: mediu sensibil
Repaus germinativ: lung
Proprietăți culinare (EAPR): AB
Rezisteță la nematozi: RO1
Rezistență la râia neagră: rezistent
Forma tuberculului: oval
Adâncimea ochilor: superficiali
Coaja: galben
Culoarea miezului: galben deschis
Productivitate la hectar: buna
Dimensiunea tuberculului: tuberculi mari și uniformi
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – medie
Râia comună: medie
Mana cartofului: mediu sensibil
Repaus germinativ: mediu