Rezisteță la nematozi: RO1+RO4
Rezistență la râia neagră: rezistent la pato-tipul 1
Forma tuberculului: rotund oval
Adâncimea ochilor: mediu la adânci
Coaja: galben
Culoarea miezului: galben deschis
Productivitate la hectar: medie-mare
Dimensiunea tuberculului: tuberculi medii
Calități de consum: textură fermă, substanta uscata medie (23,3%), Recomandat pentru CHIPS.
Decolorare pulpă fiartă: foarte slabă
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – medie-mare
Râia comună: medie-mare
Mana cartofului: medie-mare
Repaus germinativ: foarte lung
Calitate CHIPS
După recoltare: foarte bună
După păstrare indelungată la 8°C: foarte bună
După păstrare îndelungată la 4°C: bună-foarte bună
Rezisteță la nematozi: RO1+RO4
Forma tuberculului: rotund oval
Adâncimea ochilor: mediu la adânci
Coaja: galben
Culoarea miezului: galben deschis
Productivitate la hectar: medie-mare
Dimensiunea tuberculului: tuberculi medii
Calități de consum: textură fermă, substanta uscata medie (23,3%), Recomandat pentru CHIPS.
Decolorare pulpă fiartă: foarte slabă
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – medie-mare
Râia comună: medie-mare
Mana cartofului: medie-mare
Repaus germinativ: foarte lung
Calitate CHIPS
După recoltare: foarte bună
După păstrare indelungată la 8°C: foarte bună
După păstrare îndelungată la 4°C: bună-foarte bună
Rezisteță la nematozi: RO1+RO4
Forma tuberculului: rotund oval
Adâncimea ochilor: mediu la adânci
Coaja: galben inchis
Culoarea miezului: galben
Productivitate la hectar: medie-mare
Dimensiunea tuberculului: tuberculi medii
Calități de consum: textură fermă, substanta uscata medie,Recomandat pentru CHIPS.
Decolorare pulpă fiartă: foarte slabă
Rezistențe la virusi si boli:
Virusul Y: (PVY) – medie-mare
Râia comună: medie-mare
Mana cartofului: medie-mare
Repaus germinativ: foarte lung
Calitate CHIPS
După recoltare: foarte bună
După păstrare indelungată la 8°C: foarte bună
După păstrare îndelungată la 4°C: bună-foarte bună